dokonalý gastro zážitek
V našem penzionu víme, že to láska prochází žaludkem i to, že to nejlepší vám můžeme poskytnout pouze z čerstvých a lokálních surovin.
Pestré menu a bohatý výběr nápojů včetně míchaných drinků pro vás připravuje profesionální tým v čele s šéfkuchařem Jakubem Meitnerem, který své bohaté zkušenosti nasbíral v Entrée Restaurantu Přemka Forejta.
Jakubovou pravou rukou je Petr Krakovič, dříve působící na Statku Samsara a vlastním bistru Pete's zaměřeným na street food Texas.
Stylová restaurace disponuje zázemím pro 50 osob, stejnou kapacitu má i prostorná letní terasa s výhledem na pístovický rybník. Restaurace rovněž zajišťuje zázemí svatebnímu sálu s kapacitou 80 osob.
Restaurace je otevřená vždy čtvrtek – neděle
v čase 12:00 – 22:00 hod.
STÁLÉ MENU
Vybírejte z bohaté nabídky jídel připravených vždy z čerstvých, lokálních a sezonních surovin.
NÁPOJOVÉ MENU
Z naši pestré palety alkoholických i nealkoholických nápojů, moravských i evropských vín a míchaných drinků si vybere každý.